Računovodski servis

Vsak podjetnik v Sloveniji, tako lastnik podjetja, kot tudi samostojni podjetnik ima dolžnost, da daje davčna poročila, zato potrebuje računovodske storitve.

Čeprav je v Sloveniji veliko računovodskih servisov, je težko najti dobrega računovodjo. In problem ni samo v tem, da naj računovodja ne bi delal napak, ki lahko drago stanejo podjetje zaradi povzročenih kazni, temveč je predvsem v tem, da mora dober računovodja predvidevati potrebe strank.

Tako recimo bi dober računovodja moral obvestiti svojo stranko, da če je v njegovem podjetju zaposlen tujec, zanj lahko uredi status davčnega rezidenta in si s tem zmanjša skupni strošek delodajalca za izplačilo plač. A tega ne stori vsak računovodja. Kakor tudi ne bo vsak računovodja zapravljal svoj čas, da bi spoznal vse okoliščine poslovanja stranke, da bi našel zakonske možnosti za zmanjšanje davčne osnove.

Zato smo se odločili, da ustanovimo svoj zanesljiv in kakovosten računovodski servis, ki je 100% usmerjen na potrebe stranke. Naši računovodji ne bodo izvajali samo rutinskih obveznih delovnih nalog, temveč dejansko pomagali strankam optimizirati njihove stroške.

Ker so potrebe podjetij v različnih obdobjih poslovanja različne, smo oblikovali tri temeljne pakete računovodskih storitev:

ZAČETNA TARIFA

OSNOVNA TARIFA

TARIFA VSE VKLJUČENO

Za podjetja, ki trenutno še ali več ne delujejo, so v mirovanju, ker se šele ustanavljajo ali čakajo na prodajo. Za aktivno poslujoča podjetja, ki imajo 1-2 zaposlena in največ 20 prijetih in izstavljenih računov na mesec. Za podjetja z večjim številom prijetih in izdanih računov. Tarifa vključuje tudi obračun do 5 plač.
  • 30 EUR/mes.
  • 65 EUR/mes. za nezavezance za DDV
  • 75 EUR/mes. za zavezance za DDV
  • 100 EUR – letno poročilo
  • 150 EUR/mes. ne glede na davčni status (za davčne zavezance ali ne)
  • 100 EUR – letno poročilo

Poleg omenjenih standardnih tarif vam lahko ponudimo tudi individualni pristop in oblikujemo za vas optimalni paket računovodskih storitev.