Storitve

Vse naše storitve so usmerjene v to, da maksimalno olajšamo življenje podjetnikov v Sloveniji. Kot najbolj iskane bi radi posebej izpostavili storitve našega računovodskega servisa ter naročniško svetovanje in podporo.

Vsak podjetnik v Sloveniji ve, da brez računovodje ne gre. Pri tem povečini izdatke za računovodske storitve dojemajo kot stroške, ker navadni računovodji ne pomagajo podjetnikom, temveč samo opravljajo svoje formalne naloge. Poslanstvo našega servisa je zagotoviti dejansko pomoč in podporo podjetnikom in lastnikom podjetij s strokovnim svetovanjem in izobraževanjem, ter pomagati pri optimizaciji obdavčitve.

Naročniška svetovalna podpora našim strankam omogoča, da se počutijo bolj samozavestno v vsaki situaciji in vedno dobijo strokovno pomoč pri reševanju raznovrstnih vprašanj od pridobivanja licenc do dopisovanja z državnimi ustanovami.

Čeprav smo seznam naših storitev oblikovali na podlagi lastnih večletnih izkušenj, le-ta ni dokončen in ga na zahtevo stranke lahko razširimo ter določeno storitev, ki je bila na začetku posamezne narave, ponudimo tudi drugim. Vedno smo pripravljeni na nove izzive in zato bomo veseli vaših povpraševanj po novih storitvah.