O nas

Podjetje Smart Service d.o.o. je nekaj več kot samo pisarna z nekaj sodelavci, ki imajo določene vsakodnevne naloge. Naš cilj je nekaj več kot banalen dobiček na koncu tromesečja ali leta. S svojimi znanji in izkušnjami, ki jih imamo, bi radi prispevali k razvoju podjetništva v Sloveniji. Za vas najbolje znamo:

  • optimizirati stroške poslovanja;
  • zagotavljati kakovostne računovodske storitve v korist stranke, ki bodo predvidevale povpraševanje in potrebe ter po legalni poti pomagale optimizirati davke;
  • strokovno svetovati glede različnih vprašanj v zvezi s poslovanjem v Slovenji;
  • v primeru, da zastavljena vprašaja presegajo naše kompetence, pa poiskati ustrezne strokovnjake in svetovalce;
  • združevati ljudi, ki so lahko vzajemno koristni;
  • spremljati spremembe v zakonodaji, pridobivati razlage s strani pristojnih državnih organov ter pomagati strankam, da te spremembe najbolje uporabijo pri svoji dejavnosti.

Ekipa naših stalnih strokovnjakov že vrsto let pomaga podjetnikom pri reševanju poslovnih vprašanj in problemov, razumevanju zakonskih zahtev za te vrste dejavnosti, s katerimi se ukvarjajo, pri reševanju zapletenih situacij, ki so posledica nekompetentnosti drugih strokovnjakov, reševanju sodnih sporov ter sodelovanju z administrativnimi strukturami v Sloveniji. Poleg tega vam lahko pomagamo najti zanesljive poslovne partnerje in vlagatelje.

Delamo za vas!

durs_leon_vidic2-2-1

Temeljno poslanstvo našega podjetja je zagotavljanje kakovostnih in dostopnih storitev, ki pripomorejo k razvoju vašega posla. Pomagali vam bomo optimizirati vaše finančne, časovne in moralne vložke, ki ne spadajo v osnovno dejavnost vašega podjetje, da bi se lahko osredotočili na to, kar vas zanima in prinaša dobiček.